Pankkilaina vastaan pikavippi ja pikalaina

Pikavippi on lyhytaikainen pienlaina, jonka saaminen on lähtökohtaisesti helppoa ja nopeaa. Pikavippien korot ovat yleensä korkeampia kuin perinteisten pankkilainojen, minkä takia näitä luottoja ei suositella käytettäväksi. Pikalaina voi helposti johtaa velkaongelmiin, jos sitä ei pysty maksamaan sovitusti takaisin. Lisäksi luottojen helppous ja saatavuus voivat houkutella ihmisiä ottamaan jatkuvasti uusia lainoja. Tämä voi johtaa kierteeseen, jossa velka kasvaa nopeasti. Mikäli tarvitset lainaa ja säästäminen ei ole mahdollista, harkitse aina ensin muita vaihtoehtoja, kuten vakuudetonta kulutusluottoa turvallisesta kotimaisesta pankista.

Vakuudeton pankkilaina

Nykypäivän pankeissa tavallisen pankkilainan hakeminen on yhtä nopeaa ja helppoa kuin pikalainan. Lainahakemuksen täytät muutamassa minuutissa netissä, vaikka kotisohvalta. Tapaamisten järjestäminen pankkikonttorilla on jäänyt historiaan. Lisäksi useat pankit myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Yleensä pankkilainoissa ei ole yhtä isoja korkoja kuin pikavipeissä ja niissä on pidemmät maksuajat. Tämä tekee pankkilainoista taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoa verrattuna pikalainaan. Kotimainen pankki on myös turvallinen ja luotettava paikka hakea luottoa.

Tutustu esimerkiksi suomalaiseen Alisa Pankkiin, joka myöntää vakuudetonta pankkilainaa 30 000 euroon asti jopa 10 vuoden laina-ajalla. Pankissa saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen jälkeen. Vieraile pankin verkkosivuilla ja lue lisää lainan hakemisesta.