Koti siistiksi helposti - tutustu Ezvizin uusiin robotti-imureihin

Arjen kiireessä siivoaminen saattaa kyllästyttää ja tuntua uuvuttavalta. Siihen kuluva aika olisi kiva käyttää johonkin muuhun mukavaan, kuten omiin harrastuksiin. Onneksi siivoamisesta voi nyt tehdä helpompaa älylaitteiden avulla. Ezvizin robotti-imurit hoitavat siivoamisen puolestasi, joten sinun ei tarvitse itse heilua imurin varressa pitkien työpäivien jälkeen.

Vuonna 2013 perustettu Ezviz on yksi johtavista älykotiratkaisujen valmistajista. Yritys on tunnettu lähinnä valvontakameroista ja hälytysjärjestelmistä mutta valmistaa nyt myös robotti-imureita. Kotimaisesta Luurinetti.fi:stä saat tilattua Ezvizin tuotteet sekä monet muut laitteet ja puhelintarvikkeet nopealla toimitusajalla.

Robotti-imuri helpottaa arkea

Kodin siivoaminen on monille päivittäinen pakkopulla, mutta entä jos voisit siirtää edes osan näistä hommista älykkäälle apurille? Ezvizin robotti-imuri muuttaa arkeasi tarjoamalla vaivattoman ja tehokkaan tavan pitää koti siistinä. Robotti-imurista on hyötyä kaikenlaisissa kodeissa mutta erityisesti talouksissa, joissa on lapsia tai lemmikkejä.

Robotti-imuri ottaa harteilleen imuroinnin ja myös moppaamisen, jos valitset mopillisen mallin. Näin sinulle jää enemmän aikaa muihin kotitöihin ja omiin harrastuksiin. Voi nauttia vapaa-ajastasi rauhassa, kun lattiat pysyvät puhtaana ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Älykkäät siivouskumppanit kaikkiin koteihin

Luurinetin valikoimasta löydät erilaisia Ezvizin robotti-imureita eri hintaluokissa. Kaikkein edullisinkin imuri selviytyy jopa 200 m² siivoamisesta, eikä isoa pölysäiliötä tarvitse tyhjentää kovin usein. Nämä imurit pystyvät puhdistamaan lattioita hyvinkin omatoimisesti, ja sinä voit ottaa rennosti.

Älykkäät anturit havainnoivat ympäristöä. Imurit väistävät esteet ja ne palaavat automaattisesti takaisin latauspisteeseen, kun akku on loppumassa. Imuteho muuttuu automaattisesti imuroitavan pinnan mukaan. Imutehoa lisätään matoilla, jotta myös piilossa oleva lika saataisiin pois tehokkaasti.

Ezvizillä on erilaisia robotti-imureita, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva ratkaisu. Valitsetko laitteen, joka pelkästään imuroi, vai haluatko sen myös moppaavan puolestasi? Seuraavaksi esittelemme Ezvizin robotti-imureita ja niiden tärkeimpiä ominaisuuksia.

Ezviz RC3 ja RC3 Plus -robotti-imurit

•Ohjaus kaukosäätimellä

•Portaiden, mattojen ja esteiden tunnistus

•Puhdistus-ala jopa 200 m²

•Imuteho 2700 Pa

•Tilava pölysäiliö (0,8 litraa)

Ezviz RC3 on budjettiystävällinen robotti-imuri, joka navigoi asunnossasi älykkäästi ja puhdistaa tehokkaasti. Jos kaipaat enemmän ominaisuuksia, valitse Ezviz RC3 Plus. Siinä on yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi muun muassa automaattinen tyhjennys lataustelakkaan, johon mahtuu jopa 90 päivän jätteet.

Ezviz RE4 ja RE4 Plus -robotti-imuri ja -moppi

•Imuroi ja moppaa

•Vesisäiliön tilavuus 300 ml

•Ohjaus Ezviz-sovelluksella tai kaukosäätimellä

•Portaiden, mattojen ja esteiden tunnistus

•Puhdistus-ala jopa 300 m²

•Imuteho 4000 Pa

Ezviz RE4 ja RE4 Plus ovat 2-in-1-laitteita, joissa on sekä imuri että moppi. RE4 Plus on hieman edistyneempi versio näistä kahdesta, sillä se tyhjentää itsensä lataustelakan pölysäiliöön jokaisen imurointikerran jälkeen. Tilavaan pölysäiliöön mahtuu jopa kolmen kuukauden liat.

Tilaa Ezvizin robotti-imurit nopealla toimitusajalla Luurinetti.fi:stä

Luurinetti.fi on kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita laitteita kilpailukykyiseen hintaan. Tilatessasi meiltä tuet samalla kotimaista yrittäjyyttä.

Yksi suurimmista vahvuuksistamme on nopea toimitus. Asiakkaille on tärkeää saada tilatut tuotteet mahdollisimman pian. Siksi lähetämme tilaukset jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä, jotta pääset nauttimaan laitteistasi ilman pitkiä odotusaikoja.