Kasvata myyntiä ja näkyvyyttäsi sisältömarkkinoinnilla

Natiivimainonta on yksi eniten kasvavista mainosmuodoista.

Natiivimainonta on digitaalisessa mediassa julkaistu kaupallinen artikkeli, joka on luonteva osa verkkosivuston muuta sisältöä. Perinteisen hinta- tai tuote edellä toimivan mainonnan sijaan, natiivimainonta tarjoaa kohderyhmälleen uutta tietoa, neuvoja tai viihdyttävää sisältöä helposti lähestyttävässä muodossa. Mainostajan näkökulmasta natiivimainonta on erinomainen tapa kasvattaa tuotteen, palvelun tai brändin tunnettuutta ja herättää lukijan mielenkiinto.

Natiivimainonta voi olla esimerkiksi:

– Asiakaskokemus/-tarina

– Kiinnostava uutinen

– Henkilöjuttu

– Ohje tuotteen tai palvelun käyttöön

– Asiakaskysely

– Vinkkilista

Natiivimainonta verkkosivullamme voi sisältää mm.

– Tekstiä ja kuvia

– Videosisältöä

– Linkkejä

– Kyselylomakkeen

Hilla Groupin mediassa julkaistu natiivimainoksesi

– on tutkitusti luetussa ja luotettavassa ympäristössä

– sekä laadukkaasti tuotettujen sisältöjen keskellä

– lukijoiden määrä on mitattavissa

– kasvattaa verkkosivujesi hakukonenäkyvyyttä

– säilyy verkossa niin kauan kuin haluat

Verkkosivuilla julkaistavien natiivimainosten lisäksi julkaisemme myös perinteisiä mainosartikkeleita kaikissa Hilla Groupin printtimedioissa. Tarjoamme myös apua sisällön tuotantoon ja suunnitteluun asiakkaan tarpeiden mukaan. Lue lisää sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksistamme täältä.

Kehitystyö näkyväksi sisältömarkkinoinnilla

Kaustisen Seutukunta, on käyttänyt paikallislehdissä ja verkkosivuilla julkaistavia mainosartikkeleita osana markkinointiviestintäänsä ja uusin verkkoartikkeli julkaistiinkin viime viikolla. Seutukunnan tiedottaja Anu Kauppila kertoo kokemuksistaan seuraavasti:

“Kaustisen seutukunnan tehtävä on kehittää yhteistä aluettamme. Luomme yhteistyöllä alueellemme elinvoimaa ja hyvinvointia. Mainosartikkeleita käytämme tehdäksemme näkyväksi työtä, jolla edistämme kotiseutumme kehittymistä ja kasvua kohti tulevaisuuden kestävää ja turvallista elämistä ja yrittämistä. Mainosartikkelit on helppo linkittää kotisivuillemme ja someen, ja sitä kautta vielä lisätä näkyvyyttä.”

Tutustu Kaustisen Seutukunnan uusimpaan natiivimainokseen täältä.

Tutustu tarkemmin Hillan medioihin sisältömarkkinointiin