Harkitsetko pikalainaa? Ota talous haltuun myös vuonna 2024, kilpailuta lainat ja säästä jopa 1 923 euroa lainakustannuksissa

Yhä useamman lainanantajan kautta on nykypäivänä saatavilla pikalainoja helposti verkossa. Oikein budjetoituna esimerkiksi kulutusluotto onkin vaivaton ratkaisu arjen välttämättömiin hankintoihin.

Lainaa ei koskaan tule ottaa hätiköiden, mutta oikein budjetoituna nopea pikalaina voi olla toimiva ratkaisu arjen hankintoihin. Vaikka nykyinen moderni pikalaina on edullinen ja joustava rahoitusvaihtoehto lyhytaikaiseen tarpeeseen, kannattaa tulojen ja menojen budjetointi, realistisen taloussuunnitelman laatiminen ja lainojen kilpailuttaminen ottaa osaksi talouden hallintaa lainan koosta riippumatta.

Budjetoi menot ja kilpailuta ulkopuolinen rahoitus

Arjen budjetointi on aina järkevää, mutta tiukassa taloustilanteessa sen merkitys korostuu entisestään. Kun kaikki talouden tulot ja menot listataan huolella ja perusteellisesti, tilanteesta syntyy kokonaiskuva, joka auttaa käytännön talouden hallinnassa. Budjetointi osoittaa välttämättömät menot, kuten kuukausittaiset lainakulut, kokonaisuudessaan sekä auttaa löytämään mahdolliset säästön paikat.

Yksi tehokas tapa välttää ylimääräiset kulut on kilpailuttaa eri palvelut – ja se kannattaakin aina, olivatpa kyseessä sitten sähkösopimukset, vakuutukset tai puhelinliittymät. Kotimaisen lainavertailupalvelu Sortterin kautta voit kilpailuttaa myös lainallesi paremmat ehdot ja pienemmät lainakulut.

Säästä lainakustannuksissa – kilpailuta lainat Sortterin avulla

Mikäli haluat löytää pikalainan edullisesti ja reiluin ehdoin, kannattaa kääntyä Suomen luotettavimman lainavertailupalvelu Sortterin puoleen: Sortter kilpailuttaa lainat nopeasti, ilmaiseksi ja reiluin ehdoin.

Lainojen kilpailuttaminen on pieni vaiva, mutta se tuo asiakkaillemme tyypillisesti 1 923 euron säästön luottokustannuksissa. Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään. Laskennan perusteena on käytetty pankkien joulukuun 2023 aikana tekemiä lainatarjouksia, joiden lainasummat olivat 8 000–10 000 euroa ja laina-aika 60 kuukautta.

Sortterin kautta kilpailutat vakuudettomat luotot aina 60 000 euroon asti. Järjestämme lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, jotta löydät aidosti talouteesi sopivimman lainan.

Omaan talouteen istuva, reilu ja edullinen pikalaina löytyy Sortterin kautta nopeasti, turvallisesti ja ilmaiseksi – jotta rahaa jää enemmän sinulle ja vähemmän pankeille.

Kotimainen Sortter panostaa kirjoittamansa sisällön laatuun ja ajankohtaisuuteen. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Tämän artikkelin on kirjoittanut sisällöntuottaja Mia Keurulainen. Lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.