Autolaina tai yhdistelylaina pankista ilman vakuuksia

Mitä yhteistä on autolainalla ja yhdistelylainalla?

Niitä yhdistävät se, että molempia voi saada pankista nopeasti käyttöön ilman vakuuksia. Vakuudetonta lainaa voidaan nostaa auton hankintaan tai maksaa pois kalliit lainat yhdistelylainan avulla.

Autolainaa varten ei tarvita vakuuksia, kun laina pankista normaalina kulutusluottona. Tällöin auton hankinta onnistuu nopeasti myös yksityiseltä ostajalta. Lisäksi auto rekisteröidään heti ostajalle, toisin kuin vakuudellisessa autolainassa - jossa omistajana toimii rahoitusyhtiö.

Lainojen yhdistely on yhä suositumpi pankin lainatuote, jonka avulla päästään nopeasti eroon kalliista pikavipeistä ja osamaksuista. Lainaa voi saada tuloista riippuen kaikkiin velkojen poismaksuun, jolloin lainojen hallinnointi ja stressi laskujen maksusta on pienempi.

Autolainaa jopa 60 000 € asti ilman vakuuksia

Autolaina on yksi yleisimmistä tavoista rahoittaa auton ostoa. Autolaina on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama laina, joka otetaan auton ostamista varten.

Lainan avulla voidaan ostaa uusi tai käytetty auto autoliikkeestä, markkinapaikalta tai yksityiseltä henkilöltä. Kun autolaina nostetaan ilman vakuuksia, voidaan rahat autoa varten saada tilille jopa samana päivänä. Vakuudeton laina on käytännössä kulutusluotto, jossa rahat käytetään auton ostoa varten.

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain pankille kiinteällä maksuerällä. Tällöin oma budjetointi helpottuu, sillä esimerkiksi yleinen korkotason nousu ei vaikuta kuukausierän suuruuteen.

Autolainan edut ja haitat

Autolainan suurin etu on auton hankinta ilman omia säästöjä. Saat varat auton ostamiseen, vaikka juuri nyt ei olisi tarvittavia rahavaroja auton ostamiseen. Vakuudeton autolaina on hyvin nopea lainatuote, jolloin rahat voi saada tilille heti samana päivänä.

Autolaina ei ole ilmaista ja koroissa voi olla suuria eroja. Paras tapa selvittää itselle edullisin saatavilla oleva rahoitus on kilpailuttaa eri luotonantajat ja valita edullisin pankki luotolle.

Vakuudettoman autolainan maksuerät ovat usein aina samansuuruisia, joten lainojen takaisinmaksu on hyvin ennustettavaa. Mikäli autorahoitus nostetaan rahoitusyhtiöstä vakuudellisena, voi laina olla osittain bullet-lainan tyyppinen. Tällöin alussa lainaa maksetaan takaisin tasaerässä, mutta viimeinen kuukausierä on puolet lainan takaisinmaksusta.

Yhdistelylaina on suosittu lainatuote

Yhdistelylaina pankista on suosittu lainatuote, jota voidaan nostaa 1 000 - 60 000 euroa ilman vakuuksia. Käytännössä laina on normaali vakuudeton laina, jonka avulla voidaan maksaa kaksi tai useampi velka pois.

Lainojen yhdistämistä varten ei tarvita vakuuksia, sillä lainanottajan henkilökohtainen takaus riittää. Lainaa varten voidaan ottaa myös toinen rinnakkaishakija, jolloin lainalle saadaan kaksi takaajaa.

Lainan maksuaika vaihtelee usein 5 - 15 vuoden välillä, mutta lainaa voidaan nostaa myös lyhyemmäksi ajaksi käyttöön. Pidentämällä lainan maksuaikaa saadaan kuukausierä alaspäin.

Yhdistelylaina säästää kuluissa

Yhdistelylainan avulla säästetään rahaa, sillä siinä maksetaan pois kalliit pikavipit, osamaksut, kulutusluotot ja luottokorttivelat. Lisäksi yhdisteylainan nostaminen vähentää stressiä, sillä useamman lainan takaisinmaksun sijaan maksettavana on vain yksi lainan eräpäivä kuukaudessa.

Yhdistelylaina on suosittu lainatuote, jossa useita pienempiä lainoja yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi. Yhdistelylainalla maksetaan pois tyypillisesti 2 - 15 pienempää lainaa. Yhdistelylainan etuna on se, että sillä voidaan maksaa pois kalliit pienet lainat - säästöjä voidaan saada jopa useita tuhansia euroja.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että pankin lainalla maksetaan pois kalliit pienvelat. Tällä tavalla lainanottaja voi vähentää korkokuluja, koska yhdistelylainan korko on usein pieniä kulutusluottoja ja osamaksuja alhaisempi.

Näin haet vakuudetonta lainaa pankista

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti Nordsekin verkkohakemuksella. Lainahakemukseen ei tarvita liitteitä, joten hakemus onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa. Näin lainan hakeminen onnistuu:

1. Lähetä lainahakemus ilman liitteitä

Lainahakemuksen täyttämiseen menee 2 - 5 minuuttia. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

2. Vertaile tarjouksia

Voit vertailla eri lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, sillä moni pankki antaa heti alustavan luottopäätöksen.

3. Hyväksy paras tarjous - rahat tilille

Lainasopimuksen allekirjoitus sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. Rahat tilille 1 - 3 arkipäivässä.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia Nordsekin avulla 1 000 - 60 000 eurolle milloin vain. Lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu, joten lainaa voidaan käyttää joustavasti autolainaan, yhdistelylainaksi tai vaikka kodin remonttia varten

Näitä tietoja pankki tarvitsee luottopäätökseen

Lainaa varten pankit tarvitsevat perustiedot hakijasta ja haettavasta rahoituksesta. Pankille riittää tiedoksi hakijan henkilötunnus ja yhteystiedot, lainasumma ja maksuaika, työtulojen määrä, menojen määrä sekä työtilanne. Lisäksi pankeille tulee ilmoittaa velkojen määrä, sillä se vaikuttaa pankin lainatarjouksen määrään.

Lainahakemuksen voi tehdä verkossa kätevästi nopealla verkkohakemuksella. Lainahakemukseen ei tarvita liitteitä, joten hakemus onnistuu 2 - 5 minuutissa. Saat ensimmäiset tarjoukset katsottavaksi usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen yhteydessä lähetetään allekirjoitus linkki sopimukseen, jolloin lainasopimus voidaan heti allekirjoittaa.

Laina maksetaan tilille, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja tarvittavat liitteet on toimitettu pankille. Usein rahat maksetaan tilille 1 - 2 arkipäivässä, mutta osa pankeista maksaa sen nopeammin tai 3-4 päivässä lainanhakijalle.

Autolaina ja yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa

Vaikka lainaa haetaan pankista, voi eri korkotarjoukset vaihdella paljon. Siksi myös pankit kannattaa kilpailuttaa, sillä voit säästää lainan kuluissa jopa tuhansia euroja vertailun avulla.

Autolainaa ja yhdistelylainaa nostetaan usein 10 000 eurosta alkaen ylöspäin. Muutamankin prosentin korkoero voi tarkoittaa pitkällä maksuajalla tuhansien eurojen eroa kuluissa. Kun vertaat todellista vuosikorkoa keskenään - selvität nopeasti edullisimman lainatarjouksen.

Pankkien myöntämää vakuudetonta lainaa voidaan käyttää myös useampaan käyttötarkoitukseen. Voit esimerkiksi nostaa suuremman lainasumman käyttöön, jossa osalla maksat vanhoja velkoja pois ja osan käytät auton hankintaa varten. Kilpailuttamalla lainat ja pankit selvität nopeasti, minkälaisia vakuudettomia lainoja sinulle tarjotaan eri pankeista.