5 täysin uniikkia tapaa hyödyntää puutarhavajaa

Puutarhavajoja on ollut olemassa jo vuosisatoja, ja niitä on perinteisesti käytetty puutarhatyökalujen ja -laitteiden säilytystiloina, ja tässä tarkoituksessa se onkin erinomainen pidentäen välineiden käyttöikää suojaamalla niitä sääolosuhteilta.

Pihavajat ovat kuitenkin monipuolisempia, kun osaat arvatakaan. Koska niitä saa todella monissa eri ko’oissa, niiden käyttömahdollisuudet eivät todellakaan rajoitu pelkästään tavaroiden säilyttämiseen.

Nappaa tästä 4 uutta ideaa puutarhavajan käyttöön, ja testaa ne myös itse.

Rauhallinen taidestudio pihavajassa

Puutarhavajasta voi tehdä erinomaisen taidestudion. Olitpa sitten taidemaalari, kuvanveistäjä tai valokuvaaja, puutarhavajasta saat täydellisen tila luovuutesi vapauttamiseen. Lisäksi puutarhavajan yksityisyys voi antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä taiteesi parissa ilman häiriötekijöitä tai keskeytyksiä, eikä lattialle kaatunut maalipurkkikaan aiheuta päänvaivaa.

Pelihuone, jossa saa möykätä

Toinen ainutlaatuinen tapa käyttää pihavajaa on muuttaa se pelihuoneeksi. Voit varustaa vajan biljardipöydällä, jalkapallopöydällä tai muilla peleillä, joista pidät. Tämä voi tarjota sinulle hauskan tilan, jossa voit viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että melu häiritsee muuta taloa.

Jooga ja muuta sporttia

Niille, jotka rakastavat joogaa, puutarhavajan voi muuttaa seesteiseksi ja rauhalliseksi joogastudioksi. Vajaan tuleva luonnonvalo voi luoda rauhoittavan ilmapiirin, joka sopii täydellisesti joogaan ja meditaatioon. Eristämällä ja lämmittämällä vajan voi tehdä siitä viihtyisän joogaharjoituksia varten ympäri vuoden.

Pihavajat sopivat erinomaisesti myös kuntosalilaitteilla treenaamiseen. Saat täysin erillisen tilan kaikille kuntovälineillesi, ja raikas ilma pitää takuulla hajut poissa tilasta.

Täydellinen työpaja nikkareille

Jos olet tee-se-itse-harrastaja, puutarhavajan muuttaminen työpajaksi voi olla erinomainen vaihtoehto. Voit varustaa vajan kaikilla hankkeissasi tarvittavilla työkaluilla ja laitteilla, jolloin voit työskennellä hankkeidesi parissa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Lisäksi erillinen verstas voi estää sotkua ja melua häiritsemästä muuta taloa.

Kestävä metallinen puutarhavaja on paitsi edullinen, myös helposti pihalle pystyttävä lisärakennus, joka luo loputtomasti mahdollisuuksia sen käyttöön. Keksitkö jo itse mihin uniikkiin toimintaan sitä käyttäisit? Sopivan pihavajan omiin aktiviteetteihisi löydät Preeco.fi verkkokaupasta