Ivalolainen paluumuuttaja Jaana Salminen tarjoili 12 parhaan joukkoon – ”Paras kiitos on se, että asiakas saapuu meille aina uudestaan ja uudestaan”
Kauppakujalle tulee suuri ravintolateltta, Nesteen rantaan pop-up keittiöteltta Sodankylän elokuvajuhlien ajaksi
Rinneravintoloiden määrä on tuplaantunut sinä aikana, kun Heli Lehtinen on työskennellyt Levi Restaurantsissa — uusin ravintola avattiin kasiviikolla
Lapland Hotels SnowVillagessa ennätysmäärä kävijöitä tammikuussa — vuosittaisista vieraista noin 70 prosenttia on ulkomaalaisia
Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
”Lasagne on ykkönen” – Kolarin vuoden yksinyrittäjän Stiina-Kaisa Räisäsen perinteinen kotiruoka löysi markkinansa
Pitopalvelua tarjoavan LeviDelin tuleva talvisesonki käynnistyy uusissa toimitiloissa — Raili Ylläsjärvi on Kittilän vuoden naisyrittäjä
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Arja Saarenpää on ollut torikauppias yli 40 vuotta ‒ Kittilän markkinat tulivat tutuksi jo Haudanperällä
Luksus on pannassa Vuontispirtin uudessa alussa ‒ Kelo Resort työllistää ensi talvena 15‒20 työntekijää
Arja Saarenpää on ollut torikauppias yli 40 vuotta ‒ Kittilän markkinat tulivat tutuksi jo Haudanperällä